|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
polly
| Temat: polly Czw Gru 30, 2010 5:37 pm | |
| |
| | | gustav
| Temat: Re: polly Nie Sty 02, 2011 11:17 pm | |
| przybyli ułani pod okienko tak naprawdę to nie ułani, a gucio wraz z polly i nie pod okienko, a pod same drzwi. gustav dawno tu nie był, także kiedy polly otwierała drzwi, on zastanawiał sie czy nadal jest tu tak fluorescencyjnie i czy polly nadal posiada tego różowego pudla |
| | | polly
| Temat: Re: polly Nie Sty 02, 2011 11:29 pm | |
| wszystko w mieszkaniu polly wyglądało tak samo.kiedy tylko otworzyła drzwi, oślepiła ich dawka żywych kolorów i blask wyglancowanej na błysk podłogi.pudel stał na swoim miejscu, a srebrne, błyszczące pufy nadal gościły w salonie. weszli do środa, a polly od razu podreptała do kuchni, by zrobić im kakałko, po czym wróciła z tacą na której stały dwa duże kubki, które postawiła na stoliku do kawy i butelka jakiegoś alkoholu z dwoma szklankami i kolorowym soczkiem, skoro mieli także spożywać drinki - przepraszam, że pomyślałam, że jesteś...no wiesz.. - uśmiechnęła się dość krzywo, po czym drżącą z tego całego stresu ręką sięgnęła po kubek i skupiała się przez moment wyłącznie na tym, by niczego nie wylać. nie pogłaskała dzisiaj na szczęście swojego pudla, więc może być różnie, zwłaszcza,że polly ewidentnie wyglądała na skrępowaną. |
| | | gustav
| Temat: Re: polly Nie Sty 02, 2011 11:40 pm | |
| rozsiadł się wygodnie w salonie, trochę przytłoczony barwami mieszkania, bo w pierwszej chwili czuł, że dostanie oczopląsu, ale wszystko mijało, kiedy wzrok przyzywając sie do intensywności barw. - nie musisz przepraszać - wyszczerzył się tęczowo, po czym sięgnął po kubek z kakaem - mam nadzieję, że robisz dobre, a przynajmniej w połowie takie dobre jak moje, bo musisz wiedzieć, że robię najlepsze na świecie - pochwalił się, bo słynął z przechwałek, zresztą każda moja postać myśli, że robi najlepsze na świecie kakao, ale nie można im ufać.. - opowiadaj co u ciebie, studiujesz? - zerknął nią, bo z tym u polly było różnie. chyba kiedyś zniszczył jej jakaś pracę nawet. |
| | | polly
| Temat: Re: polly Nie Sty 02, 2011 11:50 pm | |
| a rzeczywiście, nawet nie pamiętałam ;d - tak , studiuję historię sztuki *luzer na maksa* pierwszy rok. zaczęłam od października - trzeci raz zmieniła kierunek studiów, bo akurat zainteresowania i talenty polly były tak wszechstronne, że nadal nie była pewna czemu chciałaby się poświęcić, mhihi. - a ty? studiujesz coś?poza tym u mnie raczej w porządku. to co zawsze. nic się nie zmieniło - przyznała. nic, nawet jej głupie zauroczenie gustavem było wciąż tak samo mocne. swoją drogą, pewnie przypomniała jej się edie, z którą go swego czasu widywała - a co u edie? jesteś z nią? - zapytała wyraźnie zaciekawiona. pewnie była pogodzona z tym, że gucio jest puszczalski, więc nie umarła by z zazdrości, gdyby powiedział, że owszem. |
| | | gustav
| Temat: Re: polly Nie Sty 02, 2011 11:58 pm | |
| - u mnie też sie nic nie zmieniło, nadal studiuję filozofię - po której nie ma przyszłości, ale mu to zwisa, bo studiował po to tylko, aby coś studiować ;d upił trochę kakaa i prawie zakrztusił się, kiedy polly zadała pytanie - ja z edie? chyba żartujesz - powiedział od razu, bo z edie czasami sypiał i się z nią przyjaźnił, bo była fajska, ale to tyle. - nie mów, że takie ploty krążą na dzielni, bo to zniszczy moją opinię wolnego strzelca - dodał, poważnie tym zmartwiony,. pewnie nie będzie się już tak często spotykał z edie, albo będzie musiał obracać inne lasie w jej obecności, żeby nikt nie podejrzewał, że może być przez nią zajęty. w końcu był single lady huehue. |
| | | polly
| Temat: Re: polly Pon Sty 03, 2011 12:10 am | |
| to tak jak ja studiuję historie tylko po to, żeby coś studiować </3 dobrze, że te studia są lajtowe (oprócz motywu praktyk we wrześniu, bo to jest akurat niesprawiedliwe i zjebane ;c) - ufff...to dobrze - odetchnęła z widoczną ulgą.mogło to wyglądać głupio,więc szybko dostała ataku wyimaginowanej astmy. kiedy zaczęło ją boleć gardło od udawania, że kaszle,to mruknęła tylko - super. tylko nie złap jakiegoś hifa - nieco zrezygnowana, kiedy wspomniał o tym ,że jest wolnym strzelcem. tak czy siak wolała to, niż gdyby miał się z kimś wiązać - nie musisz martwić się o swoją reputację, zapytałam tak tylko z ciekawości.. - wzruszyła ramionkami, po czym wbiła wzrok w butelkę z alkoholem, którego po chwili skosztowała dla rozluźnienia. |
| | | gustav
| Temat: Re: polly Pon Sty 03, 2011 12:16 am | |
| - nie martw się, zawsze sie zabezpieczam - palnął, kiedy wspomniała o hifiem, po czym wyciągnął z kieszeni kilka prezerwatyw i rzucił je polly, bo przypomniało mi się, że swego czasu gutek dawał wszystkim na urodziny prezerwatywy, więc musiał mieć ich dużo., może jego rodzina m ałą jakąś wytwórnię kondomów i z tym wiązał swoja przyszłość xd pewnie polly się w tym momencie zgorszyła, le cóż poradzić, gucio bywał nieokrzesany. dopił kakao, po czym sięgnął również po alkohol i zafalował brwiami dość perwersyjnie patrząc na pollyanę, ale wcale nie wyglądać jakby chciał ją zgwałcić ;c |
| | | polly
| Temat: Re: polly Pon Sty 03, 2011 12:27 am | |
| zawstydził ją, kiedy rzucił w nią prezerwatywami, bowiem polly gdyby nie gustav nadal byłaby dziewicą. pewnie nawet jej rodzice, przekonani o jej niewinności i o tym, że polly nie interesują chłopcy zaczęli się zastanawiać, czy nie jest przypadkiem aseksualna. w sumie sama polly uważała,że ma tyle wdzięku co przeciętna ameba. w każdym razie dość mocno się zaczerwieniła, zerkając na niego z lekkim przestrachem - co to...? to miłe z twojej strony gustav, ale... nie sądzę by były mi potrzebne,dziękuję - odsunęła od siebie gumki dłonią, w kierunku gustava, po czym zaczęła rozglądać się z chusteczkami antybakteryjnymi, bo brzydziła ją wizja tego,że niedługo te prezerwatywy będą na czyimś penisie xd zawstydziła się jeszcze bardziej, gdy w jej głowie pojawiło się słowo 'penis' ,więc dolała sobie spora porcję alkoholu do szklanki i wypiła, krzywiąc się przy tym strasznie. |
| | | gustav
| Temat: Re: polly Pon Sty 03, 2011 12:34 am | |
| huehue, kocham polly - a no tak, to facet powinien to nosić przy sobie, ale nie zaszkodzi ci, kiedy sama też będziesz mieć, bo nie wszyscy faceci są tak dobrze zabezpieczeni jak ja - stwierdził, bo nawet do głowy mu nie przyszło, że polly mogłaby nie uprawiać seksu, skoro sam ją rozdziewiczał, zapewniając jej tym samym dobry start xd - nie sadziłem, że pijesz w dzień powszedni - zaśmiał sie widząc jak dolewa sobie alkohol, bo nigdy nie posądzał ją o picie alkoholu w dużych ilościach. poza tym dla niego niedziela była dniem powszednim jak każdy inny, bo nie chodził do kościoła, bezborznik! |
| | | polly
| Temat: Re: polly Pon Sty 03, 2011 12:44 am | |
| zaskoczyło ją to,że gustav uważa, że polly uprawia seks, toteż posłała mu niezbyt inteligentne spojrzenie - obawiam się,że nie zadaję się ze wszystkimi facetami - powiedziała, zaczynając bawić się dłońmi, które nagle zaczęły ją swędzieć, po czym tęsknym wzrokiem zajrzała do szklanki - ani nawet...z żadnymi - lekko się zgarbiła,uciekając wzrokiem na wszystkie możliwe strony, próbując ogarnąć swoje spłoszenie. sama nie wiedziała po co przyznaje się do swojego mentalnego dziewictwa,ale chyba była już trochę wstawiona - dzisiaj niedziela, dzień świąteczny - powiedziała głupio chichocząc,po czym wlała sobie do gardła kolejną porcję alkoholu,po której to zaczęło jej się kręcić w głowie. zrobiła się jeszcze czerwieńsza i zaczęła się trochę kiwać na boki. |
| | | gustav
| Temat: Re: polly Pon Sty 03, 2011 12:49 am | |
| - jesteś lesbijką? - zapytał nagle, po czym go olśniło - no jasne, zawsze wiedziałem, że jesteś z lexie blisko, no ale nie podejrzewałem, że aż tak - zarechotał, po czym dolał sobie również alkoholu. - jesteś pierwszą lesbą jaką rozdziewiczyłem, miło mi, twoje zdrowie - uniósł kieliszek w geście toastu, po czym uśmiechnął się ładnie, bo wizja polly jako lesbijki zaczęła go podniecać. - jeśli lubicie trójkąty, to wiesz gdzie się zgłosić - powiedział, posyłając jej dość dwuznaczne spojrzenia, co tylko mogło ją zawstydzać, ale gucio się tym nie przjemował. |
| | | polly
| Temat: Re: polly Pon Sty 03, 2011 1:03 am | |
| kompletnie ją zatkało i przez moment nie wiedziała co powiedzieć - co? - pisnęła - nie! nienienie nie. nie jestem....no wiesz...ten teges - słowo 'lesbijka' pewnie również było w słowniku wyrazów słów,które krępują polly, których nie używa nigdy - nie gustav. nie - pokręciła głową,wbijając w niego przerażone spojrzenie - dlaczego w ogóle tak pomyślałeś? ja po prostu...z nikim....no wiesz.z nikim. tylko z tobą - przyznała się jak na spowiedzi świętej.wolała, żeby gustav myślało niej jak o cnotce niż jak o jakimś homosiu - i proszę,nie patrz tak na mnie, to mnie zawstydza - pewnie na dodatek jutro będzie miała kaca, biedna polly. |
| | | gustav
| Temat: Re: polly Pon Sty 03, 2011 1:05 am | |
| przeraził się i umarł, kiedy powiedziała, że spała tylko z nim, bo uznał, że to trochę dziwne. a tak naprawdę to musiał się zmywać, bo wstaje jutro o 4:50 także w środku nocy :< buzi :* |
| | | edie
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 2:40 pm | |
| -cześć suczko! - zawołała od progu, wpraszając się do przytulnego gniazdka polly i zrzucając z ramion ramoneskę, bo chyba nie przeszkadzało jej to, że była zima i powinna zainwestować w coś cieplejszego. może wciągnęła przed wyjściem i działało to na nią lepiej niż najcieplejszy sweter, nie wiem. rozejrzała się po mieszkaniu, zdejmując z nóg bordowe glany, bo mam teraz ochotę zrobić jej stylówę na efej, przynajmniej odrobinę. albo jade z victorious, fajski serial swoją drogą. na nicku xd. polecam, piotr frączewski. przeszła do kuchni, nalewając sobie jakiegoś soku do szklanki, czekając aż polly się jej objawi. jeśli była w domu. |
| | | polly
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 2:46 pm | |
| polly była w domu i nieco zaskoczyła ją obecność edie. pewnie dopiero co wstała z łóżka i pokazała się jej w misiowym szlafroku w kropki i kapciach-świnkach, czyli wyglądała mniej więcej jak ja teraz xd miała do tego rozczochrane włosy i lekko zdziwioną minę - cześć edie, co tu robisz? - zapytała, drapiąc się po jasnej czuprynie - nie uprzedzałaś,że wpadniesz. - tak swoją drogą to uwazała się za ostatnia osobę która by mogła do niej wpaść, zwłaszcza, że kiedyś rywalizowały ze sobą o gustava, jeśli to w ogóle można nazwać rywalizacją xd |
| | | edie
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 2:50 pm | |
| o, zapomniałam o tym, jednak lepiej jak jest więcej postaci na forum, bo teraz każdy spał z każdym, w dodatku zdradzając przy tym wszystkich innych i kompletnie się w tym pogubiłam xd. edie wzruszyła ramionami, drapiąc się po rudej czuprynie, zaprowadzając na niej jeszcze większy nieład, co jednak nie zmieniało faktu, że wyglądała gorąco i to pewnie dlatego gutek wolał ją od polly, dobrze, że jej tego nie powiedziała - sama nie wiem. byłam w okolicy - odpowiedziała więc, popijając sok i wspinając się na palce, żeby przeszukać szafki polly, bo miała ochotę na ciasteczka - masz może oreo? - zapytała, odwracając się do niej z lekkim uśmiechem na twarzy. xd |
| | | polly
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 2:59 pm | |
| podeszła do kuchennej szuflady, szukając w niej ciastek, po czym wręczyła je edie, przyglądając jej się podejrzliwie - na pewno wszystko w porządku? - zapytała, nie wiedząc, czy to może spisek, czy coś w tym stylu. pewnie do głowy jej nie przyszło, że edie od tak sobie zapragnęła zobaczyć polly w szlafroku i zakopać ich mały topór wojenny xd - chodzi o mojego brata?o gustava? o lexie? - zapytała, odpowiadając lekkim uśmiechem na jej uśmiech. |
| | | edie
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 3:03 pm | |
| -co? jaką lexie? masz brata? pozdrów ode mnie gustava - pokręciła głową, zasiadając na kuchennym blacie z paczką ciasteczek, wręczonych jej przez polly na kolanach i machając nogami przystąpiła do odpakowywania ich, po czym zjadła najpierw jedno, potem pięć i tak dalej. pewnie złapała gastrofazę, a sama miała pustą lodówkę. nie wiem, z edie nigdy nie wiadomo - chodzi o to, że jestem głodna i byłam w pobliżu - uśmiechnęła się perliście, wzruszając chudymi ramionami - co u ciebie, polly? jak wam się układa z gustavem? - o dziwo nie pytała złośliwie. pewnie już o nim zapomniała, chociaż nie wiem na jak długo, bo z powodu małej ilości postaci nigdy nic nie wiadomo xd. |
| | | polly
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 3:15 pm | |
| - aha - przyglądała się jak edie pakuje w siebie jej ciastka, w lekkim zamyśleniu - u mnie wszystko w porządku. nie układa mi się z gustavem, bo nie jesteśmy ze sobą, jak mogłas w ogóle tak pomyślec. niegdy przecież nawet nie będziemy razem, skąd ci to przyszło do głowy - zachichotała lekko zakłopotana, chyba nie do końca zdając obie sprawę z tego, że raczej wszyscy wiedzą o jej fatalnym zauroczeniu xd - myślałam, że to ty raczej z gustavem...no wiesz... - wzruszyła lekko ramionkami, posyłając jej pytające spojrzenie. |
| | | edie
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 3:19 pm | |
| -oh, nie, tym się nie przejmuj. ja i gustav to krótka historyjka, podczas gdy wy dwoje to cała epopeja - przewróciła oczami, bo w zasadzie odrobinę ją to bawiło, ale teraz, kiedy doszła do wniosku, że gustav wcale nie jest taki zabawny jak się jej to z początku wydawało, może wspaniałomyślnie ofiarować go polly. odchrząknęła, popijając ciasteczka sokiem, po czym oblizała usta i wbiła wzrok w polly - nie chichocz jak niedorozwinięta, bo nawet święty mikołaj wie, że się w nim bujasz. nie wspominając o samym gustavie - tym razem to edie zachichotała. |
| | | polly
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 3:29 pm | |
| fifi zaczerwieniła się jak burak i spłoszonym wzrokiem zaczęła zamiatać ściany - wcale nie, skąd ci to przyszło w ogóle...jaka epopeja? - zapytała zmieszana, uśmiechając się głupio - nie wiem skąd to wytrzasnęłaś i kto ci nawygadywał takich głupot, ale to nie tak wygląda. ja...my w ogóle nie... ja mu się wcale..on jest no wiesz...wolnym strzelcem - wykrztusiła z siebie w końcu, wzruszając ramionami, mając ochotę zapaść się pod ziemię - i nie jestem niedorozwinięta - powiedziała, nadal się buracząc. |
| | | edie
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 3:39 pm | |
| -nie wiem czy jesteś, czy tylko udajesz, ale sprawiasz wrażenie. i to poważnie niedorozwiniętej - uśmiechnęła się przy tym uroczo, jakby posłała polly najlepszy komplement pod słońcem. kiedy zjadła całe opakowanie ciasteczek, rzuciła karton obok siebie, nie przestając machać nogami, bo była odrobinę nadpobudliwa - możesz dalej zaprzeczać przed sobą i całym światem, że masz gustava w głębokim poważaniu i czekać aż ktoś ci go sprzątnie sprzed nosa, jak ja wcześniej, albo faktycznie zacząć robić coś w tym kierunku - westchnęła, zmęczona zachowaniem polly, bo pewnie nie przypuszczała, że ktokolwiek taki jak ona naprawdę istnieje. zaczęła się teraz poważnie zastanawiać nad tym czy w takim razie syreny i minotaur są pawdziwi xd. |
| | | polly
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 3:55 pm | |
| wbiła w nią lekko rozgniewane spojrzenie, przy czym musiała wyglądjac uroczo, bo polly prawie nigdy się na nikogo nie gniewała i nawet nie potrafiła wyglądać groźnie - przyszłaś mnie pouczać? jest mi dobrze tak jak jest i raczej.. - zamyśliła się na chwilę, dochodząc do wniosku, że edie ma w pewnym sensie rację. przysiadła się więc obok niej - ale co ja bym mogła niby zacząć robić? gdyby mi wyrosła trzecia noga, to nikt by nawet nie zauważył.równie dobrze mogłabym być niewidzialna. a poza tym gustav myśli,że jestem... no wiesz. z resztą nie tylko on, a ja nawet nie wiem co robię nie tak! - pisnęła lekko, nie wiedząc dlaczego zwierza się akurat edie, ale tak jakoś wyszło,że zaczęła ten temat, no i była pod ręką. |
| | | edie
| Temat: Re: polly Sob Sty 08, 2011 4:00 pm | |
| uśmiechnęła się tajemniczo i szelmowsko, kiedy polly w końcu dała się przekonać - .. lesbijką? - dokończyła za polly, domyślając się, że prawdopodobnie o to może jej chodzić - bo tak się zachowujesz. to znaczy.. nigdy nie widziałam cię przy żadnym mężczyźnie, nie licząc tego geja, ale to się nie liczy.. powinnaś się domyślić dlaczego - machnęła ręką, zeskakując zgrabnie z blatu i dolewając sobie soku - więc przede wszystkim zadbamy o twoją reputację. umówię cię z jakimiś moimi znajomymi - pewnie będzie się w to wliczało spiknięcie z alexandrem xd - i kiedy gustav w końcu zrozumie, że jesteś kobietą, wykona ruch. gwarantuję ci to - uśmiechnęła się promieniście, wypijając jednym duszkiem całą zawartość szklanki. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: polly | |
| |
| | | |
Strona 1 z 2 | Idź do strony : 1, 2 | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |